Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Τους γνωρίζετε; Βούλγαροι απατεώνες που δρούσαν στη Λιβαδειά

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 2 υπηκόων Βουλγαρίας, μελών εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι συνελήφθησαν την 06-09-2016 στη Λιβαδειά, για διάπραξη σωρείας αποπειρών απάτης σε βάρος πολιτών. Ειδικότερα πρόκειται για τους:

1) (επ.) AVRAMOV (ον.) GEORGI του IVANOV και της IVANKA, γεννημένος την 03-10-1973 στη Βουλγαρία,

2) (επ.) DIMITROV (ον.) TIHOMIR του KIRILOV και της DIMITRA, γεννημένος την 18-10-1978 στη Βουλγαρία.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια σε απόπειρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως και την αμετάκλητη περάτωση της ποινικής δίκης, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2261088850 και 2261088855 του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.