Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Εντοπισμός χασισοφυτείας μαμούθ στην Ευρυτανία

Στο πλαίσιο μεθοδικών και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, με σκοπό την καταπολέμηση της οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε απόκρημνη και δυσπρόσιτη δασική περιοχή, πλησίον του Οικισμού «Γρανά» της τοπικής κοινότητας Προδρόμου Ευρυτανίας, μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, ο εντοπισμός της φυτείας, η οποία εκτείνονταν σε 6 ειδικά διαμορφωμένα ανισόπεδα επίπεδα, πραγματοποιήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Α’ και Β’ Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας.




Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 1.278 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων κυμαινόταν από 0,20 έως και 1,75 μέτρων, ενώ εντός της φυτείας εντοπίστηκαν πρόχειρο κατάλυμα και αυτοσχέδια παρατηρητήρια .

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.