Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ενεχυροδανειστήριο στη Θήβα αγόραζε κλοπιμαία

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Θήβα 39χρονος ημεδαπός και 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέθεταν διάφορα τιμαλφή από ενεχυροδανειστήριο της περιοχής, που αποτελούσαν προϊόντα κλοπών.

Οι αστυνομικοί αναζητούν επιπλέον για σύλληψη μία 35χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του ενεχυροδανειστηρίου και έναν ημεδαπό αποδέκτη των τιμαλφών, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο 45χρονος να βγαίνει από το ενεχυροδανειστήριο, έχοντας στην κατοχή του αυτοσχέδιο φάκελο με διάφορα τιμαλφή. Ο φάκελος είχε παραλήπτη ημεδαπό στην Αττική και τον είχε μόλις παραλάβει από τον υπάλληλο της επιχείρησης, για να προβεί στην αποστολή του, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα που έγινε στο ενεχυροδανειστήριο, εντοπίσθηκε ο 39χρονος ως υπάλληλος, πους εργαζόταν παράνομα και τα ανωτέρω τιμαλφή δεν είχε καταχωρήσει στο ειδικό βιβλίο της επιχείρησης. 

Ακολούθως, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 39χρονου, όπου διέμενε και ο 45χρονος, εντός της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμημάτων και επάργυρων αντικειμένων, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Επίσης, στην κατοχή του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλαστή άδεια παραμονής και πλαστή ελληνική άδεια οδήγησης, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υπήρχε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα.

Η έρευνα συνεχίζεται για να να εξακριβωθεί πλήρως η εγκληματική τους δραστηριότητα και να εντοπισθούν οι νόμιμοι κάτοχοι των εν λόγω αντικειμένων. Τo Τμήμα Ασφαλείας Θηβών διενεργεί προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

2 σχόλια:

  1. Ως ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου που βρίσκεται στο χώρο αυτό πιστεύω πως δεν είναι ότι καλύτερο να ζούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά τα ενεχυροδανειστήρια, τα οποία δημιουργούν κακή φήμη για όλους. Ο ενδιαφερόμενος που έχει μεγάλη ανάγκη και θα στραφεί στην λύση της ενεχυρίασης ή της πώλησης κάποιου αντικειμένου με αντίτιμο άμεσα μετρητά χρειάζεται πρώτα έχει ψάξει καλά να βρει ένα ενεχυροδανειστήριο με διαφάνεια στις συναλλαγές και αξιοπιστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, συμφωνώ. Ενεχυροδανειστήρια που λειτουργούν με τέτοιο τρόπο είναι δυσφήμιση για εμάς τους υπόλοιπους που λειτουργούμε νόμιμα και σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.