Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Φούσκωσαν τα ποτάμια στα Άγραφα

Η συνεχόμενη βροχόπτωση στην Δυτική Ευρυτανία είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα να φουσκώσουν τα ποτάμια της περιοχής και να γίνουν μικρής έκτασης κατολισθήσεις περισσότερο στη ΔΕ Αγράφων. Στο σημείο πραγματοποιεί αυτοψία ο Δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο σε θέματα πολιτικής προστασίας Απόστολο Μάκκα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο το γραφείο τύπου του δήμου αναφέρει: "Επιτόπια αυτοψία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αγράφων πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο σε θέματα πολιτικής προστασίας κ. Απόστολο Μάκκα, και τους συνεργάτες του.

Το οδικό δίκτυο του Δήμου Αγράφων για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας των συνεχών και έντονων βροχοπτώσεων, ενώ οι περισσότερες καταστροφές εντοπίζονται στο οδικό 
δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας  Αγράφων. 

Με συντονισμένες ενέργειες ο Δήμος Αγράφων και η Περιφέρεια προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, γεγονός που δυσχαιρένεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Αναμένεται η παύση των βροχοπτώσεων προκειμένου να μπορεί να γίνει η οριστική αποκατασταση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.