Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμος Δελφών βάζει την Τετάρτη λεωφορεία για Αθήνα με €5 το άτομο

Ο Δήμος Δελφών προτίθεται να διευκολύνει τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας των Δελφών για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, την Τετάρτη 25.11.2015 και ώρα 6.00 το βράδυ. 

Το Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. Φωκίδας, στα πλαίσια της ευρύτερης χορηγίας του προς την προσπάθεια «Δελφοί Π.Π.Ε. 2021», μας διαθέτει δύο λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 2.00 το μεσημέρι από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Παιδική Xαρά) της Άμφισσας. 

Το ένα εξ αυτών θα πραγματοποιήσει ενδιάμεση στάση στους Δελφούς (περίπου ώρα 2.20 στο σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ.). Το δεύτερο λεωφορείο θα πραγματοποιήσει ενδιάμεση στάση στην Ιτέα (περίπου ώρα 2.15 στο σταθμό Κ.Τ.Ε.Λ.).

Οι επιβάτες θα επιβαρυνθούν με το συμβολικό ποσό των 5,00 ευρώ, το οποίο θα καταβληθεί μέσα στο λεωφορείο. 

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για να κλείσετε θέση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κα Έλλη Κοτσάνου στο τηλέφωνο 6945238562.

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια ας παρουν τα κτελ να βαλουν κ' αλλα λεφωφορεια. να κανυομε ντου ολοι απο αμφισσα κ' ιτεα στην αθηνα για μπουγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.