Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα του συλλόγου "Οι φίλοι της Κίρρας"

Άλλο ένα ταξίδι στον πολιτισμό του τόπου μας έφτασε στο τέλος του..... Τι κι αν πέσαμε σε φουσκοθαλασσιές. Τι κι αν οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Το πάθος, το μεράκι και η αγάπη για τον τόπο αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη.

Αλλά και οι άνθρωποι. Καλλιτέχνες, Σύλλογοι και Φορείς της περιοχής μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και στόλισαν την πλατεία της Κίρρας με τις παρουσίες τους και τα έργα τους. Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας με το προσωπικό της που αγόγγυστα για άλλη μια φορά στάθηκαν στο πλευρό μας, ντόπιες επιχειρήσεις, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φεστιβάλ. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, blog και sight αλλά και ομάδες στο facebook που προέβαλαν την εκδήλωση και την έκαναν γνωστή σε ένα ευρύτερο κοινό, πέρα από τα όρια της Κίρρας. Εθελοντές και μέλη του Συλλόγου μας που δούλεψαν ακούραστα για πάνω από δυο μήνες, αφιερώνοντας το χρόνο τους, τις ιδέες τους αλλά πάνω απ’ όλα τη θετική τους ενέργεια. Μα και οι συμπολίτες μας, που με την αθρόα προσέλευσή τους έδωσαν ζωή στην εκδήλωση. 

Άλλωστε ποιος είναι ο σκοπός ενός πολιτιστικού συλλόγου; Μέσα από την δράση του να κινητοποιεί τους ανθρώπους. Να τους βγάζει απο τα σπίτια τους προσφέροντάς τους στιγμές χαράς, δημιουργίας, ψυχικής και πνευματικής ανάτασης. Για όλους αυτούς, ένα μεγάλο «ευχαριστώ», αλλά και μια υπόσχεση: του χρόνου να είμαστε πάλι μαζί. Πιο πολλοί, πιο δημιουργικοί. 

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευχαριστούμε θερμά τους:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.