Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοίνωση υποψηφίου βουλευτή Ευρυτανίας με την Κοινωνία, Αργύρη Νταλιάνη

Αδέλφια,
η παράταξη 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ' συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με υποψήφιους σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Όπως λέει και το όνομά της, απευθύνεται σε όλη την Ελληνική Κοινωνία και προασπίζεται με καρδιακή αγάπη και ανιδιοτέλεια την Πατρίδα και την Πίστη μας.

Οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν είναι ένας από εσάς!

Άνθρωποι της καθημερινότητας, της εργασίας, της επιστήμης, 

της τέχνης,  των αστικών κέντρων και της περιφέρειας  που δεν αντέχουν άλλο την πνευματική και οικονομική διάλυση της Πατρίδας μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.koinwnia.com
και στα τηλέφωνα: 210 36 37 442
                              213 02 97 996

Μήνυμα Αργύρη Νταλιάνη

Ηρωική Ευρυτάνισσα, Ηρωικέ Ευρυτάνα,

Με λένε Αργύρη Νταλιάνη  και είμαι ιατρός καρδιολόγος και πατέρας 5 παιδιών. Κατάγομαι από το Νέο Αργύρι Ευρυτανίας από ιερατική υπερπολύτεκνη οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών (1989-1995), υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Σώμα Υγειονομικού του Ελληνικού Στρατού ως οπλίτης ιατρός στην Άρτα και την Κομοτηνή και εν συνεχεία διορίστηκα ως Αγροτικός ιατρός στην ορεινή περιοχή της Μεσσηνίας, στο Αγροτικό Ιατρείο Αμπελιώνας και στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας.

Ακολούθησαν 2 χρόνια ειδίκευσης στην Παθολογία στο Νοσοκομείο Τζάνειο στον Πειραιά (1998-2000), 2 χρόνια έρευνας στην πειραματική καρδιολογία, κατά την οποία ολοκλήρωσα τη Διδακτορική μου Διατριβή σχετικά με τη μηχανική υποβοήθηση της καρδιάς (2000-2002), 4 χρόνια ειδίκευσης στην Καρδιολογία στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα στην Αθήνα (2002-2006) και 4 χρόνια Εξειδίκευσής μου στην Επεμβατική Καρδιολογία σε Ελλάδα (Νοσοκομείο Αλεξάνδρα 2006-2007) και Βέλγιο (OLV Cardiovascular Centre Aalst, 2007-2010).

Εν συνεχεία εργάστηκα ως Επεμβατικός Καρδιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης της Γ΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012-2015) και Επιμελητής (Consultant) Επεμβατικής Καρδιολογίας στην Αγγλία, στο Νοσοκομείο St. George NHS Trust στο Λονδίνο (2013-2014).

Επέστρεψα από την Αγγλία το Δεκέμβριο του 2014 εν μέσω κρίσης με μόνο κίνητρο την αγάπη για την Πατρίδα και την Οικογένεια και την πεποίθηση της αρτιότερης πνευματικής καλλιέργειας των παιδιών μου στην Ελληνορθόδοξη παράδοσή μας, εδώ, στην πλούσια από αξίες, ιστορία, πνεύμα και πίστη Ελλάδα μας.

Από την επιστροφή μου έως σήμερα, υπηρετώ ως Επεμβατικός Καρδιολόγος στη Θεραπευτική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Πέραν της επιστημονικής δραστηριότητας, έχω συμμετάσχει συστηματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε κοινωνικά έργα αγάπης και προσφοράς κυρίως μέσα από το χώρο των Κατασκηνώσεων και Νεανικών συντροφιών, όπου εθελοντικά διακονήσαμε νέους της Πατρίδας μας και άλλων ομόδοξων και ετερόδοξων κρατών του Εξωτερικού.

Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ενεργά με την πολιτική. Μπροστά όμως στην κρισιμότητα των πολιτικών περιστάσεων για την πατρίδα μας και τον καθένα μας ξεχωριστά τα τελευταία χρόνια και με ορατό το πολιτικό/ πνευματικό αδιέξοδο, στο οποίο καθοδηγούμαστε από τα ανθελληνικά/ αντιχριστιανικά κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας, αισθάνθηκα επιτακτική την ανάγκη να συνταχθώ στο πλευρό της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ, της μοναδικής πατριωτικής παράταξης που έχει ως βάση της την ΕΛΛΑΔΑ και την ΠΙΣΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ και πρότυπό της το μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό και βαθύτατα πιστό, πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου σας καλώ να βροντοφωνάξουμε και πάλι ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλα τα κόμματα που μας κατέστρεψαν, καταστρέφουν και θα μας καταστρέψουν και να πούμε με την ψήφο μας ΝΑΙ στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ, στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ και γεμάτη ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΛΛΑΔΑ.

Αργύρης Σ. Νταλιάνης
Υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.