Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συλλήψεις στην Αλίαρτο για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας 2 άτομα και συγκεκριμένα, ένας 56χρονος ημεδαπός και μία 40χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση – αξιολόγηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους κατηγορουμένους, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών, εντός της οικίας τους στην ανωτέρω περιοχή, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα σε αυτήν, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 80 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός νάιλον συσκευασίας.
  • Το χρηματικό ποσό των 2.160 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, ο οποίος περιείχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
  • 1 κυνηγετικό όπλο, ιδιοκτησίας του 56χρονου & 1 κυνηγετικό όπλο τύπου «flober», τα οποία κατείχαν παράνομα.
  • 8 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τύπου «flober».
  • 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος της 40χρονης, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για παράβαση νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.