Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Πωλείται 1,6 εκ. ευρώ το νησάκι Άγιος Αθανάσιος στην Ιτέα

Το ποσό του 1,6 εκ. ευρώ ζητά ο ιδιοκτήτης του νησιού Άγιος Αθανάσιος απέναντι από την Ιτέα Φωκίδας, μέσω μιας από της μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών πώλησης και ενοικίασης νησιών στον κόσμο, με γραφεία σε Γερμανία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Κίνα. Η αγγελία (μεταφρασμένη στα Ελληνικά) γράφει:

Το όμορφο νησί Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται στον Κορινθιακό Κόλπο, 1.5 χλμ.από την Ιτέα και σε κοντινή απόσταση από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και το ιστορικό λιμάνι του Γαλαξιδίου. Η έκταση αυτού του μικρού νησιού είναι 10.811 τ.μ. και η βλάστηση περιλαμβάνει μικρά πεύκα και ελαιόδενδρα, ενώ υπάρχει και μια μικρή, αμμώδης παραλία κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής. Το περιβάλλον είναι φυσικό και ήσυχο, ενώ η θάλασσα γλύφει τις ακτές με τα κρυστάλλινα νερά της.

Πρόκειται για το ιδανικό μέρος με ηρεμία και συνθήκες διαβίωσης στη φύση, που μπορούν να συνδυαστούν με μία μοντέρνα και άνετη κατοικία. Το νησί Άγιος Αθανάσιος είναι κατάλληλο για την οικοδόμηση ιδιωτικής βίλας, εξοχικού ή ακόμα και μόνιμης κατοικίας.

Το νησί έχει μια απρόσκοπτη, καθαρή και πλήρη κυριότητα, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα κυριότητας από διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου. Ο Άγιος Αθανάσιος δεν εμπίπτει στους περιορισμούς του προγράμματος Natura 2000. Το νησί είναι ένα από τα λίγα, αν όχι το μοναδικό ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα.

Ευχόμαστε με το καλό να βρεθεί ιδιοκτήτης και ακόμα καλύτερα... Έλληνας!.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.