Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Συνελήφθησαν τρεις ROMA για κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, στο Χρισσό Φωκίδας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στους Δελφούς Φωκίδας τρεις ημεδαποί ROMA, ηλικίας 40, 39 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα χθες το πρωί, δύο από τους κατηγορούμενους (40χρονος και 39χρονος) μετέβησαν σε οικία 75χρονης ημεδαπής, στην περιοχή Χρισσό Φωκίδας, όπου με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ο 40χρονος εισήλθε στο σπίτι της παθούσας και αφαίρεσε, με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τ ο περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελφών και άμεσα διενεργήθηκαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, στο πλαίσιο των οποίων το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με επιβαίνοντες τους τρεις κατηγορουμένους, εντοπίστηκε να κινείται επί της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας.

Συγκεκριμένα ο εντοπισμός του οχήματος και η προσαγωγή των επιβαινόντων, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, αστυνομικοί του οποίου κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο .

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.