Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Σύλληψη ROMA για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθησαν άμεσα, χθες το βράδυ στο Καρπενήσι, 4 ημεδαποί ROMA και συγκεκριμένα ένας 46χρονος άνδρας και τρεις γυναίκες, ηλικίας 55, 53 και 37 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 46χρονος κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι τρεις γυναίκες, ενεργώντας κατ’ εντολή του 46χρονου, αφαίρεσαν με την μέθοδο της απασχόλησης οινοπνευματώδη ποτά, από κατάστημα (κάβα ποτών) στην περιοχή του Καρπενησίου. Τα ανωτέρω οινοπνευματώδη ποτά κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στον νόμιμο δικαιούχο τους.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 46χρονος συνεργός τους, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • Ένα μαχαίρι, μήκους 33 εκατοστών.
  • Ένας σιδερολοστός, μήκους 81 εκατοστών.


Πλήθος ειδών διατροφής, οινοπνευματωδών ποτών και λοιπών προϊόντων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται ο τρόπος κτήσης και η πηγή προέλευσής τους.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης εγκληματικών πράξεων.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για διάπραξη σωρείας παρόμοιων αδικημάτων.

Το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου ενεργεί προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.