Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας σε τράπεζα στο Δίστομο-Kαλά στην υγεία του ο ταμίας

Ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου στις 13.55 σήμερα το μεσημέρι πραγματοποίησαν 3 άτομα, βαριά οπλισμένα με αυτόματα όπλα Καλάζνικοφ, τα οποία κατά τη διαφυγή τους άρπαξαν ως όμηρο έναν από τους υπαλλήλους της τράπεζας. Στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που ερευνά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, που αμέσως έστειλε δυνάμεις της για ενίσχυση.

Το ποσό που έκλεψαν υπολογίζεται περίπου σε 300.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους οι ληστές χρησιμοποίησαν ένα ασημί Toyota RAV4, το οποίο βρέθηκε καμένο στην τοποθεσία Αγία Σωτήρα, 4χλμ. μακριά από την τράπεζα.

Από την αρχή υπήρξαν ενδείξεις ότι οι δράστες διέφυγαν από τη θάλασσα, γι' αυτό και στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συμμετείχαν σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Ο ταμίας βρέθηκε στο φουσκωτό σκάφος των ληστών στο Κάτω Λουτρό Κορινθίας και αμέσως μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.