Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

4o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Πολιτιστικής Κίνησης Μαλανδρίνου

Η Πολιτιστική Κίνηση Μαλανδρίνου διοργάνωσε στις 17 Αυγούστου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεών της. Συμμετείχαν και παρουσίασαν χορούς από τη Ρούμελη, τα νησιά του Ιονίου και τη Θράκη, τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Τολοφώνας, Λιδωρικίου, του Συλλόγου Συκεωτών Δωρίδας "Ζωοδόχος Πηγή", του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυνής Δωρίδας και ο Ναυπακτιακός χορευτικός όμιλος παραδοσιακών ελληνικών χορών.

Το Παιδικό χορευτικό της Πολιτιστικής Κίνησης παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου και το μεγάλο χορευτικό, Σαρακατσάνικους χορούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά οι δάσκαλοι των χορευτικών συγκροτημάτων, Βασίλης Τσακμάκης της Συκιάς, Βασίλω Ιωάννου της Μακρυνής, Ζέφη Μιχαηλίδη της Τολοφώνας, Στεφανία Πλάκα του Λιδωρικίου και στον υπεύθυνο της Ναυπάκτου, Γιάννη Βαφειάδη.

Πολλά συγχαρητήρια στον Μπάμπη Παναγιωτόπουλο για τη διδασκαλία των χορών στα χορευτικά της Πολιτιστικής Κίνησης και για το συντονισμό της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αιδεσιμότατοι Νικόλαος Σωτηρόπουλος, Δημήτριος Βελαώρας, Ανδρέας Μανιτάρας, Νικόλαος Φάκος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Μαλανδρίνου Θεοχάρης Μανιτάρας και Ευθύμιος Τριανταφύλλου, ο αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Παπαγεωργίου και ο πρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας Γιάννης Μπαλατσούρας.

Επίσης, παραβρέθηκαν και παρουσίασαν τα χορευτικά των Συλλόγων τους οι πρόεδροι Π.Σ. Λιδωρικίου Δημήτριος Γκίκας, Συλλόγου Συκεωτών Δωρίδας Κώστας Παπαγεωργίου, Πολιτιστικού Συλλόγου Τολοφώνας Ηλίας Κορομπίλης και ο Δημήτριος Μπέσκος, που είναι και Αντιπρόεδρος της Δωρικής Αδελφότητας, του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυνής.


Η Πολιτιστική Κίνηση Μαλανδρίνου ευχαριστεί όσους συνέλαβαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Πολιτιστικής Κίνησης Μαλανδρίνου το καλοκαίρι του 2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.