Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Σε δημοπρασία το Χάνι της Γραβιάς με τιμή εκκίνησης τα 50 ευρώ το μήνα!

O Δήμος Δελφών ανακοίνωσε ότι εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του κτιριακού συγκροτήματος που αναπαριστά το "Χάνι της Γραβιάς" και βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Γραβιάς του Δήμου Δελφών. Ως κατώτατο όριο προσφοράς για το μίσθωμα ορίζεται το ποσό των εξακοσίων ευρώ 600,00€ ετησίως, ήτοι πενήντα 50,00 Ευρώ μηνιαίως, το οποίο και αποτελεί την πρώτη προσφορά – τιμή εκκινήσεως της μισθώσεως.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Γραβιάς τη Γραβιά Φωκίδας (πρώην Δημαρχείο Γραβιάς), την 7η του μηνός Αυγούστου έτους 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00 π.μ.- 10:00 π.μ, ενώπιον της κατά νόμο αρμόδιας επιτροπής.

Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος, ή για οποιοδήποτε λόγο αναβληθεί ή ακυρωθεί, θα επαναληφθεί την 14η του μηνός Αυγούστου έτους 2014, την ίδια ημέρα και ώρα, στον ίδιο τόπο και με τους αυτούς όρους, χωρίς άλλη ιδιαίτερη διακήρυξη. Η χρονική διάρκεια εκμίσθωσης ορίζεται σε 6 έτη με δικαίωμα παράτασης για άλλα τρία έτη, αρχομένης από της υπογραφής της σχετικής μισθωτικής σύμβασης. 

Διαβάστε τη διακήρυξη της δημοπρασίας εδώ.

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για το παλιό Χάνι της Γραβιάς, αλλά για νέο κτιριακό συγκρότημα, που αναπαριστά ακριβώς το παλιό, σε θέση ακριβώς απέναντι από εκεί που βρισκόταν (το παλιό).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.